Laser Alexandrite

Laser Alexandrite – Μία μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη.

Η αποτρίχωση με λέιζερ (Laser Alexandrite) είναι μία γρήγορη, ήπια και αποτελεσματική μέθοδος απομάκρυνσης ανεπιθύμητης τριχοφυίας με μόνιμα αποτελέσματα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν το μηχάνημα GentleLase Pro της εταιρείας Candela, το οποίο θεωρείται το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Ποιά είναι τα οφέλη;

Σχεδιασμένο με τα κριτήρια ενός ευαίσθητου δέρματος στο μυαλό, αυτά τα λέιζερ είναι αρκετά ασφαλή να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και να στοχεύσει σε διαφορετικούς τύπους δέρματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα μέγιστα αποτελέσματα. Όλα τα λέιζερ μας διαθέτουν μια μοναδική δυναμική συσκευή ψύξης που βοηθά στην ηρεμία, απαλύνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Τα  ΚRL έχουν τις πιο προσιτές τιμές για αποτρίχωση με λέιζερ!

Πώς δουλεύει;

  • Τα λέιζερ μας χρησιμοποιούν μια ευρεία δέσμη φωτός, η οnοία επιτρέπει την απομάκρυνση πολ­λαnλώv θυλακίων τρίχας συγχρόνως .
  • Το λέιζερ λειτουργεί κατευθύνοντας συμπυκvωμέvο φως στο θύλακα της τρίχας αναστέλλοντας την ικανότητα της τρίχας να αναπτυχθεί, χωρίς να διαταράσσει ή βλάπτει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα λάβουν το δέρμα σας υπ’ όψιν και τον τύnο των μαλλιών πριv από τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου σχέδιου συνεδριών.
  • Για την καταπολέμισή της υπάρχουν πολλές επιλογές πou διαφέρουν στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, το κόστος και την αποδοχή του από τον πελάτη.

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία είναι από τα πιο συχνά προβλήματα & απασχολεί εξίσου και τα δύο φύλα

Τί είναι τα δερματολογικά laser και πώς δρούν;

Το Laser είναι το ακρωνύμιο της φράσης Light Amplification by the stimulated Emission of radation, που σημαίνει «ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη ακτινοβολία». Η βασική αρχή nάvω στην οποία στηρίζεται η χρήση του laser για την καταστροφή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, είναι η αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμολύσεως, που συνίσταται σε εκλεκτική απορρόφηση της δέσμης του laser αnό τη μελανίνη της τρίχας.

Το πρώτο λοιπόν κλινικό στοιχείο που αξιολογείται είναι το χρώμα της τρίχας.

Με την απορρόφηση της δέσμης του laser από τη μελανίνη της τρίχας έχουμε μετατροπή της φωτεινής ενέργειας σε θερμική. Όταν η θερμοκρασία εντός του τριχικού θυλάκου ανέρχεται στους 70 βαθμούς, καταστρέφονται τα κέντρα αναγέννησης της τρίχας και επιτυγχάνεται μείωση της τριχοφυΐας. Αnό το σύνολο των τριχών, μόνο οι ευρισκόμενες στην ανανενή φάση είναι βιολογικά δραστήριες. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα μελανίνης, άρα απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα laser και είναι δυνατόν να καταστραφούν-καταστρέφεται περίπου το 15% ανά συνεδρία. Έτσι εξηγείται, γιατί απαιτείται ένας ορισμένος αριθμός συνεδριών για την ολοκλήρωση του προγράμαμτος. Το έτος 1997 ο οργανισμός FDA δίνει την έγκριση για τη χρήση των λέιzερ στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Οι τύποι laser που χρησιμοποιούνται στην αποτρίχωση είναι:

  • Ruby laser (694nm)
  • Alexandrite laser (755nm)
  • Diode laser (810nm)
  • Neodymium: yttrium-aluminum-garnet (Nd: YAG laser) 1064nm

Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης και γιατί;

Από τις υπάρχουσες μεθόδους, η αποτρίχωση με laser είναι η καλύτερη, γιατί είναι ασφαλής, αποτελεσματική και καλά αποδεκτή από τον πελάτη. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα σύγχρονα laser έχουν έγκριση από το FDA για μακράς διαρκείας αποτρίχωση (long term epilation) και όχι για διαχρονικά αποτελέσματα (permanent result).

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με λέιζερ;

τα εξελιγμένα συστήματα laser τρίτης γενιάς είναι εφοδιασμένα με συστήματα ψύξεως, κρύο αέρα, κρυογένιο, κρυογέλη, που κάνουν τη συνεδρία εξαιρετικά αποδεκτή.

Τι διαφορά έχει το laser από τη φωτόλυση; Πώς θα καταλάβω αν το μηχάνημα είναι laser ή φωτόλυση;

Το laser είναι μονοχρωματική δέσμη φωτός, ενώ το παλμικό φως της φωτόλυσης είναι πολυχρωματική εκπομπή φωτός. Όσον αφορά στον τρόπο δράσης του, το laser καταστρέφει την τρίχα βασιζόμενο στις αρχές της επιλεκτικής φωτοθερμολύσεως, ενώ στην φωτόλυση έχουμε μη ειδική θερμική κάκωση της τρίχας. Το λέιζερ αλεξανδρίτη σύμφωνα και με τον σύλλογο θα πρέπει να γίνεται πάντα σε εγκεκριμένο δερματολογικό , ενώ οποιοδήποτε άλλο λέιζερ όπως και η φωτόλυση μπορεί να γίνει και σε ινστιτούτο αισθητικής.

Μπορώ να κάνω laser όλους τους μήνες του χρόνου;

Την καλοκαιρινή περίοδο και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα μαυρισμένα δέρματα και στις ιδιαίτερα φωτο-εκτεθειμένες περιοχές.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω να κάνω λέιζερ;

Εφαρμόζεται στην εφηβεία, σε περιπτώσεις δασυτριχισμού (έντονης υπερτρίχωσης σε εμφανή σημεία) προς αποφυγή κοινωνικών ή ψυχολογικών προβλημάτων σε άτομα που κάνουν έντονη αθλητική δραστηριότητα (κολύμπι, ποδόσφαιρο). Στις περιπτώσεις αυτές η συνεδρία μπορεί να επεκταθεί και σε περιοχές καλυμμένες. Απαιτείται πάντα προσοχή στην εφαρμογή της και προηγείται η σωστή ενημέρωση και συγκατάθεση του κηδεμόνα.

Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά από κάθε συνεδρία;

ΠΡΙΝ: Γίνεται λεπτομερής και ρεαλιστική ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. Λαμβάνουμε ιστορικό. Δίνουμε προσοχή στα άτομα με λήψη φωτοευσαίσθητων σκευασμάτων ή ιστορικό λεύκης, ψωρίασης, ατοπικού εκζέματος, έρπητα και χηλοειδών και σαφώς τους πρώτους 4 μήνες κύησης και στην λοχεία. Γίνεται ορμονικός έλεγχος στις γυναίκες για τον αποκλεισμό ορμονικού υποστρώματος. Κλινικός έλεγχος της περιοχής για αποκλεισμό παρουσίας ενεργού δερματολογικού νοσήματος ή δυσπλαστικών σπίλων.

ΜΕΤΑ: Εφαρμόζουμε τοπικά κρέμα κορτιζόλης και δίνονται οδηγίες για την αποφυγή καυτού μπάνιου, έκθεσης στον ήλιο επί διημέρου και χρήση αντιηλιακού τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Before And After Concept Of Woman's Underarm Hair Removal On Grey Background

Άριστο αποτέλεσμα στις γυναίκες με ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως: πρόσωπο, λαιμός, στέρνο, κοιλιά. Έντονη τριχοφυΐα σε αυτές τις περιοχές παρατηρείται σε γυναίκες με ορμονολογικά προβλήματα (πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς κ.λπ).

Στα KRL σας παρέχεται ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας με πλήρη υποστήριξη.

Στα δερματολογικά μας προέχει η ασφάλειά σας και η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσής σας.

Η εμπειρία των κέντρων KRL εξασφαλίζει γρήγορα και φυσικά αποτελέσματα και στην ανδρική τριχοφυΐα.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν ακόμα και το καλοκαίρι!

Η διαδικασία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα περιλαμβάνει τακτές επαναληπτικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προκαθοριστεί από την αρχή. Τα δεδομένα, από την εμπειρία μας και τη διεθνή βιβλιογραφία, δείχνουν ότι μετά από 6 συνεδρίες έχει επιτευχθεί σημαντικότατη βελτίωση, της τάξεως του 80% – 85%, μείωσης των τελικών τριχών. Από εκεί και μετά, εσείς θα καθορίσσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και τις επαναληπτικές συνεδρίες που θα χρειαστούν.

Η αποτρίχωση περιοχών όπως το πρόσωπο και ο λαιμός στη γυναίκα, η πλάτη στον άνδρα καθώς και οι περιοχές με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.